Seguretat vial

Es substitueix la biona de la ronda Europa, a Vilanova, en el tram del pas sota la via

La nova biona és la reglamentària i incrementa la seguretat dels motoristes en cas d'accident

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2015 20:48 Lectures 1225
Ajuntament de Vilanova. Es substitueix la biona de la ronda Europa, a Vilanova, en el tram del pas sota la via

Ajuntament de Vilanova. Es substitueix la biona de la ronda Europa, a Vilanova, en el tram del pas sota la via

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha encarregat a l'empresa Señalización Lacroix SA els treballs de substitució de la biona de seguretat de la ronda Europa, en el tram corresponent al pas sota la via.

Els treballs que ja han finalitzat han consistir en la substitució de la biona existent per una de reglamentària, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat els motoristes en cas d'accident.
 
Aquesta actuació respon a una petició de subvenció que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha fet a la Diputació de Barcelona, dins el programa complementari de suport a les inversions financeres sostenibles i a la prestació adequada de serveis públics locals, per la millora i manteniment de les vies públiques. El cost total dels treballs ha estat de 8.658,83 euros.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No