Borsa de Lloguer Social

Nous microcrèdits al Garraf per fomentar el lloguer social

Aquests préstecs s’adrecen a persones que cedeixen o que volen llogar un habitatge a través de la Borsa de Lloguer Social del Consell Comarcal del Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2015 20:50 Lectures 1384
CC Garraf. Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal

CC Garraf. Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Garraf oferirà microcrèdits per a persones llogateres i propietàries de pisos gestionats a través de la Borsa de Lloguer Social. Aquests préstecs provenen del Fons per garantir el lloguer social de la Diputació de Barcelona.

Els microcrèdits als possibles llogaters seran d’un import igual a una mensualitat de lloguer, es retornaran sense interessos en un màxim de 12 mensualitats, mitjançant domiciliació bancària i es tindran que destinar a la fiança.

Els microcrèdits als possibles propietaris seran d’un import màxim de 300€ sempre i quan siguin destinats a l’assoliment de condicions legals d’habitabilitat i/o al certificat d’eficiència energètica, previ compromís de llogar l’habitatge a través de la Borsa, amb un mínim de dos anys. Aquests ajuts es retornaran sense interessos en un màxim de 6 mensualitats.

Els imports recuperats dels microcrèdits seran destinats a la mateixa finalitat. Així, en la mesura que es vagin retornat els préstecs, es derivaren a altres persones que ho demanin. Aquest microcrèdit s’adjudicarà fins a esgotar la partida i per odre de sol·licitud.

Les sol·licituds s’han de presentar en l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal, mitjançant un formulari que es pot descarregar del web www.ccgarraf.cat.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No