Sistema d’identificació

Calafell comença a instal·lar les càmeres que llegiran matrícules a les entrades a l'illa de vianants de la Platja

Aquest sistema substitueix el de comandaments a distància per accedir-hi en vehicle

Comencen a instal·lar-se les càmeres que llegiran les matrícules a les entrades a l'illa de vianants de la Platja. Ajuntament de Calafell

Comencen a instal·lar-se les càmeres que llegiran les matrícules a les entrades a l'illa de vianants de la Platja. Ajuntament de Calafell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Calafell ha començat les obres per instal·lar les càmeres que llegiran les matrícules dels vehicles autoritzats a les entrades de l’illa de vianants del nucli de  la Platja. Aquest sistema substitueix el de comandaments a distància per accedir-hi en vehicle, possibilitat que està restringida als vehicles privats dels veïns que hi tenen pàrquing, a més de vehicles de serveis i d’emergències.

El sistema d’identificació de la matrícula garantirà que només hi accedeixin els vehicles autoritzats. Aquest projecte prové del passat mandat i ja estava adjudicat, a l’espera de treballs complementaris per als quals recentment s’ha aprovat una partida de 18.526,36 euros. Segons el regidor de Via Pública, Juanjo García, “aquesta partida es destinarà a reparar les pilones retràctils, a instal·lar una nova pilona a la Carrerada d’En Ralet i a adquirir diferent material que usarà la Brigada Municipal en aquesta millora”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local