Escombraries

El Vendrell analitzarà dimecres els residus dels contenidors de rebuig del municipi

S’extrauran 20 bosses del contenidor, s’obriran i s’aniran separant els diferents elements que s’hi trobin per tipus de residu

Redacció El Vendrell 21-03-2016 18:56 Lectures 2394
Anàlisi dels residus que es poden trobar en els contenidors de rebuig del municipi del Vendrell. EIX

Anàlisi dels residus que es poden trobar en els contenidors de rebuig del municipi del Vendrell. EIX

El proper dimecres 23 de març, de 18 h a 21 h, en nou punts del municipi del Vendrell, es farà una caracterització dels residus que es poden trobar en els contenidors de rebuig.

En concret, s’extrauran 20 bosses del contenidor i, com si fos una autòpsia (tal com es representa en el cartell que s’envia en un arxiu JPG adjunt), s’obriran i s’aniran separant els diferents elements que s’hi trobin per tipus de residu. L’objectiu és fer una anàlisi del que es llença en els contenidors de rebuig.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals, Eva Mata, ha explicat que “aquesta acció es farà en lloc públics i en horari d’afluència de persones passejant pels carrers perquè qui vulgui es pugui apropar a veure què llencem al contenidor de rebuig i conscienciar-nos tots plegats si ho fem correctament”.

L’anàlisi de les bosses extretes dels contenidors es farà en els següents llocs: plaça Nova, plaça del Mercat, carrer de les Flors, plaça de la Sardana, l’entrada de la urbanització Oasi, plaça Germans Trillas (Coma-ruga), l’entrada del Nou Vendrell, plaça de les Palmeres (Sant Salvador) i Sant Vicenç de Calders poble.

Es comptarà amb la presència de representants de l’Estratègia Catalana Residu Zero, a la qual l’Ajuntament del Vendrell s’hi va adherir el passat mes de febrer. L’adhesió implica avançar cap a la reducció i reaprofitament progressiu dels residus com a recursos.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No