Setmana Santa

Uns 145.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana fins a les vuit del vespre, el 35% dels previstos

La segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa transcorre sense problemes greus, segons el SCT

La incidència més destacada s'ha registrat a l'AP-7 entre Vilafranca del Penedès i Martorell en sentit sud, on un vehicle incendiat ha provocat tretze quilòmetres de cues

ACN Barcelona 24-03-2016 21:28 Lectures 1159
Retencions a les costes del Garraf. @vinga

Retencions a les costes del Garraf. @vinga

Uns 145.800 vehicles, un 35,6% dels previstos, han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona fins a les vuit del vespre en el marc de la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa. El Servei Català de Trànsit preveu que en total es mobilitzaran uns 410.000 vehicles entre les tres de la tarda d'aquest dijous i les tres de la tarda de divendres. Amb tot, la tarda ha transcorregut sense problemes greus. La incidència més destacada s'ha registrat a l'AP-7 entre Vilafranca del Penedès i Martorell en sentit sud, on un vehicle incendiat ha provocat tretze quilòmetres de cues. Cap a les tres de la tarda s'han format cues de fins a vuit quilòmetres a la C-16 a l'altura de Guardiola de Berguedà. I, un dijous més, l'N-340 ha estat tallada per una manifestació per demanar la gratuïtat de l'AP-7 com a alternativa als punts negres d'aquesta carretera. La concentració ha provocat uns quatre quilòmetres de cua a Alcanar i a l'Ametlla de Mar.

Paral·lelament, la circulació també s'ha alentit a l'A-2 a l'altura d'Alcoletge, en sentit Saragossa, on s'han registrat dos quilòmetres d'aturades. I els vehicles també s'han aturat a la GI-600 a l'altura de Blanes per anar cap a la costa, on s'han registrat dos quilòmetres de cues.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres