Cruïlles

Comencen les obres millora de la seguretat viària a la BV-2127 a Vilobí del Penedès

L'actuació, que compta amb un pressupost de 44.682 euros, durarà tres mesos i millorarà les parades de bus i la creació d'un nou pas de vianants

Comencen les obres millora de la seguretat viària a la BV-2127 a Vilobí del Penedès. Diputació de Barcelona

Comencen les obres millora de la seguretat viària a la BV-2127 a Vilobí del Penedès. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres per a la millora de la seguretat viària a la travessa de la carretera BV-2127 a Vilobí del Penedès. Es tracta d'un tram periurbà on s'hi troba la cruïlla d'accés al barri de la Font, al marge dret, i dues cruïlles que donen accés al nucli de Vilobí, al marge esquerra. En la cruïlla s'hi troben dues parades d'autobús de la línia Font-Rubí – Vilafranca, fet que provoca una demanda de creuament de vianants, amb manca d'il·luminació i amb excés de velocitat dels vehicles.

L'actuació, que compta amb un pressupost de 44.682 euros i un termini d'execució de tres mesos, consisteix en la implementació d'un pas de vianants i la millora de les parades de bus. L'objectiu és incrementar les condicions de seguretat d'aquest tram a partir de reduir la velocitat de circulació dels vehicles, així com millorar la permeabilitat de la carretera, l'accessibilitat i la senyalització de les parades d'autobús.

Les obres consistiran en adequar les plataformes d'accés a l'autobús a les dues parades i col·locar un mínim d'equipament a la parada en sentit Font-Rubí, amb un pal parada, un banc i una paperera, i implementar un pas de vianants protegit amb dues esquenes d'ase que reduiran la velocitat dels vehicles a les proximitats del pas i de les parades d'autobús.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!