Prova pilot

El Vendrell vol ampliar l'illa de vianants als carrers Prat de La Riba i Doctor Robert

Dilluns s'iniciaran les tasques de senyalització de la nova zona d'accés restringit als vehicles

El Vendrell vol ampliar l'illa de vianants als carrers Prat de La Riba i Doctor Robert . Ivet Carbajo

El Vendrell vol ampliar l'illa de vianants als carrers Prat de La Riba i Doctor Robert . Ivet Carbajo

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Dilluns s'iniciaran les obres que tenen com a objectiu fer una prova pilot per tal de convertir en zona de vianants nous racons del municipi del Vendrell. D'aquesta manera, tal com ha esmentat el regidor Kenneth Martínez, es pretén “fer el centre comercial del Vendrell més atractiu” tant per als vianants com per a l'establiment de nous comerços. La iniciativa es traduirà un ús restringit dels vehicles al Carrer Prat de La Riba (des de la Rambla fins al Carrer dels Cafès) i al Carrer Doctor Robert (fins al Carrer Sant Magí), ja que només seran aptes per a la circulació els vehicles de càrrega i descàrrega i els dels veïns de la zona.

Les primeres obres aniran enfocades a marcar l'entrada de la zona, com ha comentat l'alcalde Martí Carnicer, ja que “no hi haurà canvis estructurals” fins que el canvi no hagi estat valorat de manera positiva per comerciants i veïns després de l'estiu. En aquest sentit, s'ha destacat que arribat l'hivern, aprofitant que hi haurà un aixecament del Carrer Doctor Robert per a renovar-ne el clavegueram, es faria l'obra per a convertir-lo en un pas més de l'illa de vianants. A més, el regidor Josep Mercadé ha fet èmfasi en el fet que aquest no serà l'únic canvi que s'hi produirà perquè s'està treballant en altres àmbits com per exemple, per a la incorporació de jardineres.

Carnicer ha destacat que “com a Ajuntament estem convençuts que el camí és aquest” i que “hem de continuar per aquest camí”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local