Millores a la xarxa

S’invertiran 220.000 euros per a millorar la xarxa d’aigües d’Olèrdola

A Sant Pere Molanta és on es preveuen fer més intervencions, amb la reparació de fuites en quatre carrers

Redacció Olèrdola 29-07-2016 21:12 Lectures 1040
Els treballs inclouen reparar la xarxa al carrer Manel Crespo. Ajuntament d'Olèrdola

Els treballs inclouen reparar la xarxa al carrer Manel Crespo. Ajuntament d'Olèrdola

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha anunciat que en els propers mesos es preveuen aprovar els projectes per a procedir a la reparació i millora de la xarxa d’aigües en diferents indrets del municipi. Ramírez ha indicat que el compte d’explotació d’Olèrdola  acumulat a l’empresa Aigües  de Vilafranca dóna com a resultat una quantitat de 222.000 euros que es poden destinar a aquestes obres de millora de la xarxa i reparació de fuites.

En total s’han previst fer fins a 7 actuacions. Quatre d’elles a Sant Pere Molanta: als carrers Sant Roc, Manel Crespo, Font-Tallada i Sant Pere. A Moja s’intervindrà en reparar fuites al carrer Rocallisa, al barri de les Tres Torres. A Sant Miquel, l’actuació prevista servirà per arranjar el problemes de la xarxa a l’Avinguda Catalunya, mentre que a  Can Trabal la reparació prevista és al carrer Hospitalet. 

En el cas de Sant Miquel, dins del projecte de reforma de la plaça Anselm Clavé, també es procedirà a resoldre les deficiències de la xarxa al carrer Major i al carrer de la Font.

L’alcalde d’Olèrdola subratlla la importància de prioritzar aquestes inversions perquè l’aigua és “un bé públic escàs que s’ha de cuidar”. 

La previsió és que els projectes es puguin aprovar dins d’aquest 2016, per començar a executar-se durant el primer trimestre de 2017. 

Ramírez assenyalava que la tramitació es preveu començar a fer en la propera Junta de Govern Local, aquest mes d’agost, amb l’aprovació de les memòries valorades.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament