Fundació Stämpfli

D'antic Mercat del Peix a seu de l'art contemporani

La Fundació Stämpfli s'ubica a l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell

Redacció Sitges 04-09-2016 21:52 Lectures 938
Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

La Fundació Stämpfli està ubicada a la plaça de l’Ajuntament i ocupa les dues places de l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell. Quan el mercat va tancar a començament dels anys noranta, aquest espai va ser destinat a dependències municipals.

L’any 2010, l’Ajuntament de Sitges el va cedir a la Fundació per ubicar dues de les tres sales de les seves instal·lacions. L’altra ocupa una planta de Can Mec, l’edifici adquirit pel matrimoni Stämpfli per a ús cultural i destinat al Grup d’Estudis Sitgetans.

Més informació aquí

 

Fundació Stämpfli Fundació Stämpfli
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No