Fundació Stämpfli

D'antic Mercat del Peix a seu de l'art contemporani

La Fundació Stämpfli s'ubica a l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell

Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

La Fundació Stämpfli està ubicada a la plaça de l’Ajuntament i ocupa les dues places de l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell. Quan el mercat va tancar a començament dels anys noranta, aquest espai va ser destinat a dependències municipals.

L’any 2010, l’Ajuntament de Sitges el va cedir a la Fundació per ubicar dues de les tres sales de les seves instal·lacions. L’altra ocupa una planta de Can Mec, l’edifici adquirit pel matrimoni Stämpfli per a ús cultural i destinat al Grup d’Estudis Sitgetans.

Més informació aquí

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!