Fundació Stämpfli

D'antic Mercat del Peix a seu de l'art contemporani

La Fundació Stämpfli s'ubica a l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell

Redacció Sitges 04-09-2016 21:52 Lectures 1278
Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

Fundació Stämpfli. Museus de Sitges

La Fundació Stämpfli està ubicada a la plaça de l’Ajuntament i ocupa les dues places de l’antic Mercat del Peix, construït als anys cinquanta del segle XX com un complement del Mercat Vell. Quan el mercat va tancar a començament dels anys noranta, aquest espai va ser destinat a dependències municipals.

L’any 2010, l’Ajuntament de Sitges el va cedir a la Fundació per ubicar dues de les tres sales de les seves instal·lacions. L’altra ocupa una planta de Can Mec, l’edifici adquirit pel matrimoni Stämpfli per a ús cultural i destinat al Grup d’Estudis Sitgetans.

Més informació aquí

 

Fundació Stämpfli Fundació Stämpfli
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament