Masia rural

Mas Catarro, a l'esquerra del riu Foix

Actualment l´edifici i els jardins són de propietat municipal i les seves dependències s´utilitzen per activitats culturals

Mas Catarro. Sta Margarida-els Monjos

Mas Catarro. Sta Margarida-els Monjos

Mas Catarro és una masia d´origen rural que es troba situada a l´esquerra del riu Foix, dins de l´espai d´un meandre. Avui es troba incorporada dins de la trama urbana del minicipi i l´edificació és formada per un nucli central d´accés principal i dues ales laterals acabades amb torratxes cobertes amb pavelló, o sigui, amb una coberta de quatre vessants. La casa consta de planta baixa, primera planta i terrat. A la planta baixa trobem una capella i espais destinats a magatzem i habitatge.

La Masia ha estat ampliada i sovint reformada al llarg de la seva història. Actualment l´edifici i els jardins són de propietat municipal i les seves dependències s´utilitzen per activitats culturals, d´ensenyament i de lleure.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!