Comunicacions

Telefònica diu que completarà el desplegament de la fibra òptica a Santa Margarida i els Monjos aquesta tardor

A Cal Rubió s'havia trobat un problema puntual que si no es resolia no permetia donar servei a la Rovira i Muscarola

Fibra òptica. EIX

Fibra òptica. EIX

Telefònica ha informat que a mitjans d’aquest mes d’octubre podria estar finalitzat el desplegament de la fibra òptica als nuclis habitats del municipi. Aquest mes de setembre l’alcaldessa Imma Ferret es va reunir amb directius de la companyia per demanar explicacions dels retards en el desplegament  total de la fibra òptica al municipi.

Malgrat que són moltes les llars que ja poden gaudir de la connexió amb fibra òptica, des de l’Ajuntament s’han recollit incidències de nombrosos veïns que encara no hi tenen accés o que no poden gaudir del servei, malgrat que les canalitzacions estan fetes a la seva zona.

Els responsables de la companyia van prendre nota de les incidències i, junt amb els tècnics municipals, es va procedir a una comprovació sobre el terreny de cadascuna d’aquestes queixes, per determinar el possible origen del problemes.

A Cal Rubió, s´havia trobat un problema puntual que si no es resolia no permetia donar servei a la Rovira i Muscarola i des de l’ajuntament ja s´han fet els tràmits per resoldre-ho. A la Ràpita també s’està començant a posar en funcionament tot el servei, segons la companyia.

De la conversa amb l’empresa va sortir-ne el compromís que el veïnat que passat aquest mes d’octubre continuï tenint problemes amb l’arribada de la fibra al seu domicili, ho comuniqui a l’Ajuntament per tramitar la incidència davant Telefònica

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!