Fins el 17 de novembre

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil

Els treballs obliguen a tancar l'espai fins el 17 de novembre, no suposen un increment de capacitat, però sí impliquen condicionar l’accés i la supressió de barreres arquitectòniques

Redacció Sant Pere de Ribes 03-11-2016 15:04 Lectures 10581

Arxivat a:

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil. Ajt Sant Pere de Ribes

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil. Ajt Sant Pere de Ribes

Aquest dimecres s’han iniciat els treballs d’arranjament de l’accés i de la pavimentació del solar ubicat al sector de Can Jove, al nucli de Ribes, que s’està utilitzant com a aparcament alternatiu gratuït al costat de l’hospital Sant Camil. Per això l’espai romandrà tancat al públic del 2 al 17 de novembre mentre duren les obres d’adequació per garantir la planimetria en el terreny i la seguretat a tercers, tot atenent al seu ús sobrevingut.

Aquests treballs no suposen un increment de capacitat, rendiment, eficiència o utilització del bé, però sí impliquen condicionar l’accés i la supressió de barreres arquitectòniques, així com anivellar la superfície del paviment actual i arreglar o eliminar alguns elements (sots, rocs, soques...) per fer-lo més segur i transitable i evitar possibles danys o accidents a les persones usuàries i transeünts.

Les obres d’accés i supressió de barreres arquitectòniques les farà la brigada de l’Ajuntament, complementades amb les feines de suport relatives a  moviments de terres que s’han encarregat a una empresa especialitzada per import de 20.328 euros. Tot plegat el pressupost és de 21.800 euros.

La parcel·la, ubicada molt a prop del centre hospitalari, ha esdevingut en els darrers temps de forma espontània una zona d’estacionament improvisat per part de persones usuàries dels Camils.

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No