450 metres

Olèrdola invertirà 44.000 euros per arranjar 4 camins abans d'acabar l'any

L’actuació més destacada és la pavimentació d’un tram del camí d’accés al barri de la Font a Viladellops

Redacció Olèrdola 30-11-2016 18:32 Lectures 2234
Olèrdola invertirà 44.000 euros per arranjar 4 camins abans d'acabar l'any. Ajuntament d'Olèrdola

Olèrdola invertirà 44.000 euros per arranjar 4 camins abans d'acabar l'any. Ajuntament d'Olèrdola

L’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat aquesta setmana les obres d’arranjament i millora de 4 camins malmesos del municipi. Tal i com anunciava l’alcalde, Lucas Ramírez, les obres es preveuen iniciar en els propers dies perquè les actuacions estiguin enllestides abans d’acabar aquest 2016.

Les quatre intervencions de millora sumen una inversió de prop de 44.000 euros i permetran l’arranjament del camí de les Planes, prop del nucli de Sant Miquel, així com del camí d’accés a Viladellops i  la reparació de l’enllaç entre el camí de Torreblanca i el camí Rossend Montané. La intervenció més destacada és la que es preveu fer en l’accés al barri de la Font de Viladellops. Es pavimentaran 450 metres de longitud, habilitant un camí de 3 metres d’amplada, en una obra que suposa asfaltar fins a 1.400 metres quadrats. L’alcalde destaca que aquestes actuacions de pavimentació es realitzen en camins que presenten moltes deficiències, “amb el propòsit d’evitar les constants reparacions que s’havien d’aplicar”, en especial amb la reposició de grava en el camí del barri de la Font.

Olèrdola invertirà 44.000 euros per arranjar 4 camins abans d'acabar l'any
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament