Ntaxi

Els taxis del Vendrell s'uneixen a la plataforma Ntaxi i oferirà nous serveis als clients

Es tracta d'una aplicació que assegura 'la màxima qualitat, el millor preu, i amb tots els permisos i llicències exigides des de l’administració'

Els taxis del Vendrell s'uneixen a la plataforma Ntaxi i oferirà nous serveis als clients. Judit Ortoll

Els taxis del Vendrell s'uneixen a la plataforma Ntaxi i oferirà nous serveis als clients. Judit Ortoll

El regidor de Serveis Públics, Josep Marrasé, juntament amb Jordi Collado, President de l’agrupació Ràdio Taxi El Vendrell i Francisco Blanco, un dels impulsors de l’aplicació Ntaxi, han presentat el nou servei de taxis que ofereix l’Agrupació Ràdio Taxi El Vendrell, aquesta associació que va néixer fa aproximadament un any amb la unió de les dues agrupacions des de taxistes que existien al municipi, ha volgut fer una pas endavant. Aquest servei es podrà realitzar a través de l'aplicació Ntaxi, una aplicació de nivell nacional i internacional que ofereix el serveix a grans ciutats com Barcelona, Màlaga o Tenerife.

Aquesta aplicació és un servei ofert per professionals del sector del taxi, que assegura la màxima qualitat, el millor preu, i amb tots els permisos i llicències exigides des de l’administració. "És una aplicació en què hi participaran els 18 taxis que formen part de l'agrupació Ràdio Taxi El Vendrell. Aquesta aplicació és un pas més. Hem de seguir fent coses per no quedar-nos enrere", ha explicat Jordi Collado, president de l'agrupació Ràdio Taxi El Vendrell.  Aquesta aplicació ofereix un servei al gust del client, ja que et dona la possibilitat d'escollir les preferències del taxi, com per exemple, les formes de pagament, el nombre de persones que viatjaran, el nombre de taxis, fer una reserva, entre altres preferències. Una altra opció que ofereix Ntaxi és compartir taxi durant el trajecte per estalviar-te diners. “Actualment el màxim que es pot compartir és fins a tres usuaris. L’aplicació  automàticament agrupa als clients que volen anar al mateix lloc però que surten de diferents punts dins d’una hora aproximada. L’aplicació automàticament fa el càlcul i  comunica el nou preu”, ha exposat Francisco Blanco, un dels impulsors de Ntaxi.

A part d’aquesta aplicació, l’agrupació també ha presentat la targeta de fidelització de 10€ que a partir d’avui ja es comença a repartir. Hi haurà un total de 180 targetes, 10 per cada taxi. “La nova targeta permetrà marcar fins a deu viatges, l’últim tindrà un descompte de deu euros, sempre que sigui un import superior a 10 €, en el cas contrari, no es tornarà el canvi”, ha dit el president de l’agrupació. Una targeta que tindrà una validesa d’un any des del primer viatge realitzat.  

Els 18 taxistes que formen part de l’Agrupació Ràdio Taxi són els primers de la província en implementar les noves tecnologies en aquest sector. Un servei que només es podrà utilitzar dins del municipi de El Vendrell, ja que de moment no està activada a cap altre municipi dels voltants.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!