Jocs i jardins

Nou parc al carrer del Doctor Robert per potenciar l’illa de vianants del Vendrell

S'ha creat una petita zona d’esbarjo infantil i s'ha posat un parterre, una zona enjardinada que es perllongarà en un tram de l’actual zona de càrrega

Redacció El Vendrell 09-01-2017 14:47 Lectures 1169
Nou punt d’esbarjo infantil i nova zona enjardinada al carrer del Doctor Robert per potenciar l’illa de vianants. Ajuntament del Vendrell

Nou punt d’esbarjo infantil i nova zona enjardinada al carrer del Doctor Robert per potenciar l’illa de vianants. Ajuntament del Vendrell

Aquest dilluns 9 de gener, al carrer del Dr. Robert (confluència amb el c/ Nord), s’ha iniciat la instal·lació d’un petit parc infantil. Una actuació que s’inscriu en la voluntat del govern de potenciar aquest tram del carrer, on des del passat mes de juny s’hi ha fet una prova pilot d’ampliació de l’illa de vianants.

El regidor de Promoció Econòmica i Activitats, Kenneth Martínez, ha explicat que després de fer una valoració conjunta del seu funcionament amb els comerciants de la zona s’ha constatat que ha estat positiva, tot i que el flux de persones es concentra sobretot en l’eix del carrer Prat de la Riba i carrer dels Cafès. En canvi, en el tram comprès entre el carrer del Doctor Robert i el carrer Sant Magí no s’hi ha registrat tant augment de pas de persones. 

És per aquest motiu que s’ha volgut fer una aposta per fer-lo més atractiu amb la instal·lació d’una petita zona d’esbarjo infantil davant l’actual Banc de Sabadell, i també amb la col·locació d’un parterre, una zona enjardinada que es perllongarà en un tram de l’actual zona de càrrega i descàrrega.

L’objectiu últim és, segons el regidor, “fer un espai més agradable per al passeig i que això repercuteixi en la potenciació del comerç de la zona”.

Aquestes mesures es plantegen de forma provisional fins que acabi el procés de licitació i adjudicació de les obres de renovació de clavegueram d’aquest carrer que l’empresa que gestiona el servei d’aigües ha de dur a terme en els propers mesos. Un cop finalitzessin aquests treballs es podria tirar endavant la consolidació definitiva de l’ampliació de l’illa de vianants amb plataforma única.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No