Reurbanització

Calafell aprova el projecte per remodelar la plaça de Catalunya

El projecte busca revitalitzar aquest espai, així com el conjunt del barri històric, i té un pressupost d’uns 54.000 euros

Redacció Calafell 13-02-2017 9:50 Lectures 1228

Arxivat a:

Calafell aprova el projecte per remodelar la plaça de Catalunya. Ajuntament de Calafell

Calafell aprova el projecte per remodelar la plaça de Catalunya. Ajuntament de Calafell

La junta de govern de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat el projecte de remodelació de la plaça de Catalunya, al cor del nucli antic. El projecte busca revitalitzar aquest espai, així com el conjunt del barri històric, i té un pressupost d’uns 54.000 euros.

S’‘hi preveu la plantació de més arbrat, perquè la plaça sigui un lloc més acollidor, sobretot a les èpoques de més bon temps. En aquesta mateixa línia s’hi instal·larà més mobiliari urbà. I una de les grans novetats és que es crearan quatre places d’aparcament gratuït, però regulat amb una limitació de temps, per als clients dels establiments de la mateixa plaça i els carrers propers.

Segons l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, “la plaça va ser renovada a fons fa uns anys, però ara es tracta de fer-hi un seguit de ‘retocs’ que la converteixin en un autèntic focus de vida”. Ferré ha afegit que “ja hem intensificat les programacions culturals i festives que es fan a la plaça de Catalunya, que també aporten molta vida. Amb aquesta obra volem fer-ne un espai més acollidor, que convidi a estar-hi, a portar als nens a jugar... I a la vegada, donar facilitats per a l’activitat econòmica al nucli antic”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No