Risc alt

Torrelles de Foix encapçala la reclamació de les millores de la BP-2121 fins a Vilafranca

Redacció Torrelles de Foix 14-02-2017 16:20 Lectures 1832

Torrelles de Foix, al costat dels Ajuntaments de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Font-rubí i Pontons, han enviat una carta conjunta al Serveis Territorials de Carreteres de Barcelona per expressar la seva preocupació pel mal estat en què es troba la carretera  BP2121, única via que connecta aquests municipis amb la capital de la comarca, Vilafranca del Penedès.

Són molts els veïns i veïnes que utilitzen diàriament una carretera amb un notable volum de trànsit i que en els darrers temps ha augmentat considerablement la seva perillositat.

El darrer estudi EuroRAP de seguretat viària, que analitza els índexs d’accidentalitat de les carreteres i en el qual hi participen organismes com el Servei Català de Trànsit o el RACC, qualifica amb un nivell de risc “Alt” (nivell 4 sobre 5) el tram entre Torrelles de Foix i Vilafranca d’aquesta via BP2121.

Els Ajuntaments signants reclamen una reparació i arranjament de la via que consideren molt necessària i sol.licitaran també una reunió amb els responsables del servei de carrereres de la Generalitat de Catalunya.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No