Consell Comarcal

Continuen els debats per a redactar la Carta dels Paisatges del Garraf

Durant la darrera sessió de treball es va validar la proposta d’unitats de paisatge de la comarca, per planificar posteriorment diverses accions de protecció, gestió i ordenació

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-03-2017 9:43 Lectures 1613
Continuen els debats per a redactar la Carta dels Paisatges del Garraf. CC Garraf

Continuen els debats per a redactar la Carta dels Paisatges del Garraf. CC Garraf

El passat dijous, 9 de març, es va reunir a la Masia de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, l’equip redactor de la Carta dels Paisatges del Garraf, conjuntament amb administracions i actors que intervenen en diferents processos del territori.

Durant aquesta sessió es va validar la proposta d’unitats de paisatge de la comarca, segons la qual el territori es divideix en nou zones, que inclouen també la franja litoral, tenint en compte els passejos marítims, el camí de ronda i la traça del ferrocarril. A partir d’aquesta distribució del territori, es farà una descripció i una diagnosi detallada de cada unitat, per planificar posteriorment diverses accions de protecció, gestió i ordenació.

D’altra banda, durant el debat, es van analitzar les potencialitats per al territori de posar en comú les accions que tant institucions com altres agents privats estan realitzant a favor del paisatge, com les actuacions sobre camins, algunes qüestions de promoció i turisme o accions de gestió del territori natural.

A partir d’ara, l’equip redactor recopilarà les diverses accions que s’estan duent a terme per tal de tenir-les presents en les següents fases de participació de la Carta dels Paisatges del Garraf. Aquest instrument de planificació territorial, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està emmarcat dins les accions previstes al Pla de Desenvolupament Econòmic i Social del Garraf 2014-2020.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No