Voluntaris

Canyelles controla 16 colònies amb més de 200 gats

S’han fet terme més de 120 esterilitzacions i 27 adopcions

Redacció Canyelles 02-04-2017 21:15 Lectures 3023
Canyelles controla 16 colònies amb més de 200 gats. Ajuntament de Canyelles

Canyelles controla 16 colònies amb més de 200 gats. Ajuntament de Canyelles

Durant el passat 2016, l'Ajuntament de Canyelles ha gestionat 16 colònies de gats, que sumen més de 200 gats dels que s’estan tenint cura. S’han dut a terme més de 120 esterilitzacions, entre gats i gates, i 27 adopcions. En els darrers mesos, el consistori ha treballat estretament amb les entitats locals ADAC (Associació Defensa Animals de Canyelles) i Amics dels Animals Huellas Felices per a la contenció de la població de gats de carrer.

L’opció per la que es va optar és per la gestió, control i manteniment de les colònies que es creen de manera natural. Aquestes intervencions permeten disminuir els problemes de superpoblació i garantir una adequada convivència de les persones amb aquests animals. Actualment a Canyelles es mantenen 16 colònies de gats que es gestionen amb voluntaris, que fan una grandíssima feina amb la seu temps de dedicació amb l’alimentació, gestions per l’esterilització, neteja de l’espai de la colònia, manteniment de les instal·lacions, higiene i cures sanitàries que es requereixin dels animals, tràmits per adopcions... però també de vegades amb aportacions econòmiques i/o materials.

Cal afegir que, a més d’aquestes dues entitats, l’Ajuntament de Canyelles, també treballa i col·labora amb l’entitat ASSAC (Associació per la Solidaritat i Sostenibilitat dels Animals de Canyelles) amb la defensa del benestar dels animals en general, però també per promoure les adopcions de gossos.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No