Control de gossos

La policia de Vilanova denuncia 17 propietaris de gossos en un dia per cometre 57 infraccions

La Policia Local ampliarà diverses setmanes més la campanya de control de gossos, a causa del degoteig constant de procediments sancionadors

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-05-2017 10:49 Lectures 10731
Gossos. EIX

Gossos. EIX

La Policia Local de Vilanova ampliarà diverses setmanes més la campanya de control de gossos, a causa del degoteig constant de procediments sancionadors a persones que incompleixen l'ordenança de tinença d'animals. Si bé el global de les dades es donarà a conèixer un cop finalitzi la campanya, a tall d'exemple esmentar que només aquest dilluns, la Policia Local va sancionar a un total de 17 persones, que entre totes elles sumaven 52 infraccions.

La campanya que la policia va posar en marxa a mitjans del mes d'abril fa especial incidència en els punts de major concentració de gossos. Agents de la Policia Local uniformats i de paisà vetllen, a qualsevol hora del dia, perquè els propietaris dels gossos compleixin l'ordenança municipal sobre la tinença d'animals.

Entre d'altres aspectes, s'incideix especialment en la recollida de les defecacions a la via pública i que els animals estiguin censats i disposin de xip. Pel que fa a les races de gossos considerats potencialment perilloses es controlarà que portin el morrió posat i vagin lligats, que disposin de la corresponent llicència i que tinguin en vigor l'assegurança de responsabilitat civil, entre altres requisits que estableix l'ordenança

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No