Avaria a la xarxa

Una avaria deixa sense llum el centre de Vilanova i impedeix el tancament de les botigues

Els abonats de la rambla Principal i la plaça de la Vila es van quedar sense subministrament dilluns al vespre

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-08-2017 8:57 Lectures 2787
Una avaria deixa sense llum el centre de Vilanova i impedeix el tancament de les botigues. Policia local de Vilanova

Una avaria deixa sense llum el centre de Vilanova i impedeix el tancament de les botigues. Policia local de Vilanova

Durant la tarda nit de dilluns una avaria a la xarxa elèctrica va deixar sense subministrament una gran part dels abonats de la rambla Principal, plaça de Vila i carrers adjacents. L'incident va fer que molts comerços de la zona no poguessin tancar els seus establiments, ja que la majoria de les persianes són elèctriques. Per aquest motiu, la Policia Local va ampliar el dispositiu de vigilància a la zona amb reforç durant tota la nit a la zona afectada. L'avaria va sorprendre els polítics locals en la celebració de la darrera sessió plenària d'aquest curs.

Referèndum

El resultats del referèndum i la Vegueria Penedès

Jaume Casañas

El passat dia 1 d'Octubre el país va viure un dia històric amb la realització del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Es van viure moments de molta intensitat i de molt de sentiment, i el Penedès com la resta de territoris de Catalunya va respondre

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent