Inici immediat de les obres per construir el tram pendent del Passeig Marítim de Cunit

El Ministeri de Medi Ambient ha adjudicat l'actuació per 1,1 MEUR i calcula que els treballs s'allargaran cinc mesos

ACN Cunit 09-11-2017 17:59 Lectures 3242
Gran pla general del tram del litoral de Cunit on s'ha de construir el Passeig Marítim pendent. Ajuntament de Cunit

Gran pla general del tram del litoral de Cunit on s'ha de construir el Passeig Marítim pendent. Ajuntament de Cunit

Les obres per construir l'històric tram que queda pendent del Passeig Marítim de Cunit començaran de forma imminent, segons ha anunciat aquest dijous el consistori. Es tracta dels 300 metres compresos entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma, a l'altura del Càmping Mar, i el Ministeri de Medi Ambient ja ha adjudicat l'actuació per 1,1 milions d'euros (MEUR). El projecte preveu la creació d'espais destinats al passeig i al descans, jocs infantils, zones verdes i un carril bici que enllaçarà amb la resta de Passeig Marítim. També s’instal•laran lluminàries, mobiliari urbà, vegetació i es durà a terme una regeneració dunar. La previsió és que les obres tinguin una durada de cinc mesos.

La construcció d'aquest nou tram també contempla un espai reservat per a la futura construcció d'una recreació d'un dels búnquers que existia a Cunit, la qual anirà a càrrec de l'Ajuntament durant els propers anys.

El regidor d'Urbanisme, Julio Ramon, ha destacat la importància d'aquestes obres perquè augura que el municipi "guanyarà en imatge i cohesió", i ha recordat que es tracta d'una reivindicació històrica. De fet, aquest tram s'havia de construir en el marc de la reforma integral del Passeig Marítim que l'estat espanyol va anunciar el 2011, quan s'hi preveia una inversió de 6 MEUR. Aquell projecte, però, va quedar encallat per les limitacions pressupostàries del govern central.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres