Junta de Compensació del PPU1

Sitges presenta els projectes de rehabilitació de l'ermita, la masia i el nou bosc de Santa Bàrbara

A més, el futur bosc de Can Bruguera serà respectuós amb els productes autòctons i es dotarà d’itineraris, així com de pedra seca, margallons, oliveres i garrofers de valor paisatgístic

Sitges presenta els projectes de rehabilitació de l'ermita, la masia i el nou bosc de Santa Bàrbara. Ajuntament de Sitges

Sitges presenta els projectes de rehabilitació de l'ermita, la masia i el nou bosc de Santa Bàrbara. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Junta de Compensació del PPU1, que composen els propietaris dels terrenys i promotors del sector de La Plana, Vallpineda i Santa Bàrbara, van presentar públicament aquest diumenge tres dels projectes que tindran un aprofitament públic i obert als ciutadans com són l'ermita, la masia i el nou bosc de Santa Bàrbara.

El president de la Junta, Joan Rodés, va anunciar que Sitges tindrà l'any vinent la masia i l'ermita recuperada per al gaudir dels sitgetans, una de les sis ermites de què disposava la vila. Rodés va manifestar en relació al creixement urbà del municipi que "en els darrers anys s'han pres decisions a Sitges que tiraven més cap al model Cannes, però això continua sent el model Sitges". "Vinyet i Terramar no van tenir un metre d'equipaments i zona verda fins que es va recuperar el Parc de Terramar. Tampoc habitatge protegit. Aquí disposem de 14 hectàrees de pulmó verd, una nova àrea de centralitat que estarà recuperada en un any amb itineraris, vinyes, etc, i dotat d'un projecte paisatgístic" ha explicat Rodés.

Per la seva part, l'alcalde de Sitges Miquel Forns, va explicar amb motiu de la vigília de Santa Bàrbara que "volem rememorar amb esperança el futur per a aquest espai. El conjunt de la població de Sitges és exigent amb l'entorn. Sempre hem tingut la preocupació que Sitges creix però no creix amb equipaments, locals i necessitats bàsiques. Aquesta vegada corregim això. Per això, avui presentem aquestes projectes per al gaudi de tots els sitgetans, de tot el municipi”.

El futur parc serà respectuós amb els productes autòctons i estarà dotat de construccions de pedra seca amb vegetació com margallons, oliveres i garrofers, i fins i tot una vinya de Malvasia.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local