Telecomunicacions

Els treballs de desplegament de la fibra òptica a Olivella començaran a principis del mes de febrer

La instal·lació es farà de forma aèria, aprofitant els pals de telefonia o per façana amb el compromís que si en un futur existeix l'opció de canalització, es farà servir

Els treballs de desplegament de la fibra òptica a Olivella començaran a principis del mes de febrer. Ajuntament d'Olivella

Els treballs de desplegament de la fibra òptica a Olivella començaran a principis del mes de febrer. Ajuntament d'Olivella

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Durant el proper mes de febre començaran els treballs de desplegament de la fibra òptica a Olivella que s’iniciaran per Mas Mestre i que esta previst que durant el primer quadrimestre de l’any ja estigui present a Mas Milà, Can Milà, Les Colines i Can Surià. L’arribada a la Plana Novella i el Nucli Antic s’està estudiant la possibilitat de fer-ho aprofitant les obres de la portada d’aigua aprofitant les obres de canalització que s’hauran de realitzar.

El desplegament de la fibra òptica ha esdevingut en els darrers anys un objectiu llargament reivindicat. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’han mantingut nombroses reunions amb diverses administracions i empreses operadores per tal d’aconseguir que la implantació d’aquesta xarxa al territori esdevingués una realitat palpable.

En aquest sentit l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, s’ha mostrat satisfeta per l’arribada de la fibra òptica al municipi ja que “és un dels grans objectius que ens vam marcar durant aquest mandat i que suposarà una gran millora en les telecomunicacions per als veïns i veïnes d’Olivella així com per a la competitivitat de les empreses del municipi i del propi ajuntament”.

La instal·lació es farà de forma aèria, aprofitant els pals de telefonia o per façana amb el compromís que si en un futur existeix l'opció de canalització, es farà servir.

El desplegament el portarà a terme l’empresa penedesenca Fibra Penedès XTA.CAT (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, SL) i a mesura que es vagi portant a terme el desplegament els veïns i veïnes d’Olivella podran contractar els serveis que ofereixen de telefonia fixa i fibra òptica de fina a 300MB.

Així mateix, el proper 10 de febrer a les 10:30h es farà la presentació pública del desplegament a la Crivellera.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local