Nou espai

Projecten l'enderroc de l'edifici de l'antic Garatge Central de Vilafranca per a constuir-hi pisos

El solar que quedarà lliure després de la demolició serà un dels més grans del centre de Vilafranca

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 12-02-2018 17:30 Lectures 2774
Projecten l'enderroc de l'edifici de l'antic Garatge Central de Vilafranca per a constuir-hi pisos. Ramon Filella

Projecten l'enderroc de l'edifici de l'antic Garatge Central de Vilafranca per a constuir-hi pisos. Ramon Filella

L'edifici abandonat que havia ocupat el concessionari de cotxes Garatge Central a la cantonada entre l'avinguda Tarragona i el carrer Germanor de Vilafranca s'enderrocarà per a permetre la posterior construcció d'una nova promoció d'habitatges amb locals comercials a la planta baixa. El solar que quedarà lliure després de la demolició serà un dels més grans del centre de Vilafranca i, per tant, es tractarà d'una actuació de ciutat molt rellevant tenint en compte també el seu emplaçament estratègic.

Les obres d'enderroc s'executaran durant el proper estiu. L'edifici, que porta en desús des de fa cinc anys, té planta baixa i tres pisos d'alçada i a més ocupa la totalitat de l'àmplia cantonada delimitada per l'avinguda Tarragona i el carrer Germanor. Els responasbles del projecte ja s'han posat en contacte amb els veïns de la zona per a informar sobre els treballs que es duran a terme i sobre les possibles afectacions.

La peça que s'omplirà amb aquest projecte permetrà completar gairebé amb la seva totalitat la urbanització de l'avinguda Tarragona que ja no té més solars lliures per a futures noves construccions. De fet, el conjunt del Centre de Vilafranca disposa de pocs espais per a créixer més enllà d'actuacions puntuals com aquesta basades en demolicions i posteriors obres d'edificació.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament