Entre l’Arxiu i el passeig Rafael Soler

L’aparcament sobre la llosa del tren de Vilafranca serà d’estacionament limitat i controlat

L’estacionament serà lliure i gratuït com fins ara, però els dies laborables, de dilluns a dissabte, entre les 8 i les 20h, serà obligatori disposar d’un disc horari i es podrà estacionar un màxim de 2h i 30 min.

Redacció Vilafranca del Penedès 05-03-2018 19:29 Lectures 2919
L’aparcament sobre la llosa del tren de Vilafranca serà d’estacionament limitat i controlat. Ajuntament de Vilafranca

L’aparcament sobre la llosa del tren de Vilafranca serà d’estacionament limitat i controlat. Ajuntament de Vilafranca

A partir de dilluns 12 de març, l’aparcament sobre la llosa de la via, situat entre l’Arxiu Històric Comarcal i el passeig Rafael Soler i amb accés des del carrer Camp del Cellerot, serà una zona d’estacionament limitat i regulat. L’estacionament serà lliure i gratuït com fins ara, però els dies laborables, de dilluns a dissabte, entre les 8 i les 20h, serà obligatori disposar d’un disc horari i es podrà estacionar un màxim de 2h i 30 min.

Els discos horaris es podran recollir a la recepció de l’Ajuntament (c/ Cort 14) en horari de dilluns a dissabte de 8 a 21h, o a la recepció de l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29) en horari de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Durant aquesta setmana s’informarà els usuaris de la nova regulació mitjançant rètols informatius i es deixaran avisos i rellotges en els parabrises dels vehicles.

Passat aquest període, a partir del dilluns dia 12 de març, la Policia Local procedirà a controlar que els vehicles disposin del preceptiu rellotge horari i estacionin durant la franja horària màxima autoritzada.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No