Pàrquing

L'Ajuntament posa a lloguer places d'aparcament a Sant Pere de Ribes

També hi ha disponibles 16 trasters ubicats a l’edifici del carrer dels Grallers

Redacció Sant Pere de Ribes 19-03-2018 17:35 Lectures 2288
L'Ajuntament posa a lloguer places d'aparcament a Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

L'Ajuntament posa a lloguer places d'aparcament a Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Una setantena de places d’aparcament públic municipal a les Roquetes s’han posat a lloguer pel procediment d’adjudicació directa a preus assequibles. L’Ajuntament vol donar així sortida a una sèrie de places lliures del seu patrimoni per posar-les a l’abast de la ciutadania després d’haver estudiat i descartat d’altres fórmules per gestionar-les, com la de convertir-les en pàrquings públics de rotació.

Els aparcaments, amb unes superfícies que oscil·len entre els 13,5 m2 i els 24m2, es troben ubicats als soterranis de la plaça de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes (44 places) i de l’edifici situat entre el carrer del Grallers i la Rambla de Santa Eulàlia, al sector del Mercat-Parc Central (28 places).  En aquest últim també hi ha disponibles 16 trasters d’uns 13 m2.

El preus dels lloguer mensuals són de 50 euros/mes per a les places de la Vinya d’en Petaca i de 45 euros/mes pels del Mercat-Parc Central. El trasters s’arrenden a 20 euros/mes. En tots els casos les despeses de comunitat van a part.

Per a més informació us podeu adreçar al departament d’Habitatge de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, trucant al 93 896 73 00 o bé a través de l’adreça de correu electrònic habitatge@santperederibes.cat.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No