Operació retorno

Els CDR aixequen les barreres del peatge de la C-32 entre Castelldefels i Sitges

L'acció ha durat prop de mitja hora i els conductors han passat sense pagar en sentit Barcelona

ACN Sitges 02-04-2018 19:24 Lectures 2392
Els CDR aixequen les barreres dels peatges de l'AP-7 del Vendrell. CDR VNG

Els CDR aixequen les barreres dels peatges de l'AP-7 del Vendrell. CDR VNG

Els Comitès de Defensa de la República han aixecat aquest dilluns a la tarda les barreres del peatge de la C-32 entre Castelldefels i Sitges, en una acció que ha durat prop mitjà hora. Al voltant de les 17 hores, diverses persones han accedit al peatge de Vallcarca i han arrencat les tanques que controlen el pas dels vehicles, segons ha informat Abertis. La concessionària ha contactat amb els Mossos d'Esquadra, que han enviat patrulles en aquest punt però no han intervingut. Segons han informat, han fet tasques de prevenció perquè els aldarulls no anessin a més. A hores d'ara el peatge ja funciona amb normalitat.

Des del perfil de Twitter del CDR Begues han difós un vídeo on s'observa diverses persones amb les cares tapades facilitant el pas dels vehicles i cobrint les càmeres que identifiquen els vehicles amb bosses.

Aquest tipus d'accions ja es van repetir aquest diumenge en peatges de l'AP-7 i la C-16 en el marc d'una una crida a no pagar els peatges en l'operació tornada de Setmana Santa per part dels Comitès de Defensa de la República.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré