INVERSIÓ

Costes anuncia una aportació de sorra per estabilitzar les platges de Cunit, Calafell i El Vendrell

El Ministeri de Medi Ambient invertirà 782.000 euros en regenerar la costa tarragonina

L’actuació està destinada a lluitar contra l’erosió i a pal·liar els danys a les platges pels temporals

ACN El Vendrell 26-04-2018 18:24 Lectures 2561
Costes anuncia una aportació de sorra per estabilitzar les platges de Calafell. Ajuntament de Calafell

Costes anuncia una aportació de sorra per estabilitzar les platges de Calafell. Ajuntament de Calafell

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació, Pesca i Medi Ambient, per mitjà de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, té prevista una inversió de 782.000 euros a la costa tarragonina per pal·liar "els efectes dels temporals de principis de març i lluitar contra l’erosió de les platges". Els treballs, gestionats des del Servei de Costes que el Ministeri té a la demarcació, milloraran les platges dels termes municipals de Cunit, Calafell i El Vendrell (Baix Penedès); Roda de Berà, Altafulla, Tarragona i Salou (Tarragonès); Cambrils i Mont-roig del Camp (Baix Camp); L’Ampolla i Deltebre (Baix Ebre) i Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Durant els propers dies, els tècnics del servei de Costes de l’Estat es reuniran amb els tècnics municipals per coordinar l’execució de les feines a cadascun dels municipis. Els treballs consistiran bàsicament en l’aportació de sorra de platja als llocs erosionats procedents de zones d’acreció. Està previst que l’actuació comenci de forma immediata, amb un termini d’execució d’entre dos i tres mesos.

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, s’ha mostrat satisfet per aquestes actuacions, que tenen el propòsit “de tenir constant cura del nostre litoral amb les inversions necessàries per mantenir-lo en un estat òptim i atractiu per a tots els tarragonins, així com per al turisme que ens visita”.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres