Estiu 2018

Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges del Vendrell

En total s'hi aportaran 6.000 metres cúbics al final del passeig de Masia Blanca (Coma-ruga) i a la platja del Francàs

Redacció El Vendrell 08-05-2018 11:23 Lectures 1695
Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Aquest matí han començat els treballs de reposició de sorra al litoral del Vendrell després dels efectes dels darrers temporals. Els treballs s'estan duent a terme al final del passeig de Masia Blanca, aComa-ruga, i a la platja del Francàs. Segons ha informat l'Ajuntament del Vendrell, en total s'hi aportaran 6.000 metres cúbics.

La passada setmana, el Servei de Costes de l’Estat va abocar 2.500 metres cúbics de sorra a la platja de Mas Mel, a l’altura de la plaça del Mil·lenari de Calafell, la zona més afectada pels últims temporals i per l’erosió marítima en general.

Costes està fent aquests mateixos dies actuacions idèntiques a les platges de Cunit, El Vendrell, Roda de Berà, Altafulla, Tarragona, Salou, Cambrils, Mont-roig, Ampolla, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, a més de Calafell. En tots els casos s’aporta sorra als llocs erosionats procedent de zones d’acumulació.

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació, Pesca i Medi Ambient, per mitjà de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, té prevista una inversió de 782.000 euros a la costa tarragonina per pal·liar "els efectes dels temporals de principis de març i lluitar contra l’erosió de les platges". 

Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges del Vendrell Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges del Vendrell
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres