Companyia d'Aigües

Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova

La Companyia d’Aigües de Vilanova inverteix gairebé 70.000 euros per renovar les canonades de transport i distribució

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-06-2018 17:25 Lectures 1170
Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú està realitzant obres de millora de la xarxa d'aigua potable a la urbanització de Santa Maria. Es tracta d'una actuació d'urgència per renovar gairebé 900 metres lineals de canonada de la xarxa de transport i distribució entre els números 56 i 18 de l'avinguda del Terme de Santa Maria, que s'allargarà durant 4 setmanes.

Aquesta intervenció, que suposa una inversió de 70.000 euros, permetrà millorar les condicions de la xarxa per les dificultats que s'han detectat en la capacitat de transport d'aigua a l'inici de la temporada d'estiu. Amb l'actuació que du a terme la companyia d'aigües municipal es canviaran dues canonades, una de 150 cm de diàmetre i l'altre de 90 cm de diàmetre, la qual cosa permetrà millorar el rendiment de la xarxa en aquest punt del terme municipal de VNG. 

Arranjament de voreres

A banda d'aquesta actuació de renovació de la xarxa d'aigua potable, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú també treballa en l'adequació d'alguns punts de la vorera del carrer dels Ohms, malmesos per les arrels dels arbres. Aquesta intervenció s'ha iniciat aquest dilluns 11 de juny i s'allargarà durant quinze dies.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent