Companyia d'Aigües

Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova

La Companyia d’Aigües de Vilanova inverteix gairebé 70.000 euros per renovar les canonades de transport i distribució

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-06-2018 17:25 Lectures 1327
Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Obres de millora de la xarxa d'aigua del sector de Santa Maria, a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú està realitzant obres de millora de la xarxa d'aigua potable a la urbanització de Santa Maria. Es tracta d'una actuació d'urgència per renovar gairebé 900 metres lineals de canonada de la xarxa de transport i distribució entre els números 56 i 18 de l'avinguda del Terme de Santa Maria, que s'allargarà durant 4 setmanes.

Aquesta intervenció, que suposa una inversió de 70.000 euros, permetrà millorar les condicions de la xarxa per les dificultats que s'han detectat en la capacitat de transport d'aigua a l'inici de la temporada d'estiu. Amb l'actuació que du a terme la companyia d'aigües municipal es canviaran dues canonades, una de 150 cm de diàmetre i l'altre de 90 cm de diàmetre, la qual cosa permetrà millorar el rendiment de la xarxa en aquest punt del terme municipal de VNG. 

Arranjament de voreres

A banda d'aquesta actuació de renovació de la xarxa d'aigua potable, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú també treballa en l'adequació d'alguns punts de la vorera del carrer dels Ohms, malmesos per les arrels dels arbres. Aquesta intervenció s'ha iniciat aquest dilluns 11 de juny i s'allargarà durant quinze dies.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament