Barri de mar

El govern de Vilanova fa marxa enrere a la zona de vianants del carrer de la Llibertat

Consensuaran el projecte de vianalització amb les entitats afectades passat l'estiu

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-07-2018 16:55 Lectures 5500

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat amb els representants de les entitats del barri de Mar la reobertura al trànsit del carrer de la Llibertat i l'estacionament regulat per zona blava durant aquest estiu. Així mateix es manté la zona de càrrega i descàrrega habilitada al costat del Mercat de Mar.

Aquesta decisió ha estat fruit de les reunions que el Govern municipal ha mantingut en els darrers dies amb representants de les associacions de veïns i de comerciants del barri de Mar i la Plataforma de Camins Escolars en relació a la conversió d'aquest carrer en zona de vianants. De fet el Pla de Mobilitat aprovat recentment pel Ple municipal ja contemplava, entre d'altres mesures la conversió a zona de vianants d'aquest tram del carrer de la Llibertat.

L'actuació provisional, pendent de fer el projecte definitiu, ha estat valorada com a insuficient per part del veïnat, per la qual cosa el Govern ha proposat, donant resposta a les demandes expressades per aquests col·lectius, reobrir al trànsit de vehicles el carrer Llibertat, regular l'estacionament en zona blava per afavorir la rotació de vehicles en un carrer amb establiments comercials i iniciar durant el mes de setembre un treball conjunt entre les parts amb l'objectiu de consensuar un projecte conjunt entre veïnat i comerciants que es pugui implantar en aquest punt del barri de Mar.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No