Plagues

Cubelles fa la segona actuació intensiva per eradicar les paneroles del clavegueram

En el cas de detectar paneroles en propietats privades s’aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privat

Cubelles fa la segona actuació intensiva per eradicar les paneroles del clavegueram. EIX

Cubelles fa la segona actuació intensiva per eradicar les paneroles del clavegueram. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’arribada de l’estiu i la calor suposa la proliferació de fauna típica d’aquesta època de l’any, amb l’aparició d’algunes espècies molestes per a les persones com els mosquits, les meduses i les paneroles. El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram que realitza l’empresa contractada pel Consistori que s’encarrega del control integrat de plagues a la via pública i als espais i equipaments municipals.

Enguany s’han efectuat dos actuacions intensives a tot el municipi, una el 24 d’abril i la segona el passat 7 d’agost.  A la vegada, s’han atès un total de 35 avisos fins a la data, 21 d’ells concentrats entre el 13 de juny i el 7 d’agost. L’any 2017 es van atendre un total de 68 avisos amb les actuacions corresponents.

En el cas de detectar paneroles en propietats privades s’aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privat, el qual pot ser un lloc de refugi per a les paneroles. D’aquesta manera s’incrementarà l’eficàcia dels tractaments.

Cal recordar que després dels tractaments és més habitual de veure les paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint. No obstant això, per a qualsevol dubte o consulta es pot comunicar a la regidoria de Salut al correu-e salut@cubelles.cat indicant la zona de proliferació de les paneroles.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local