Sector del taxi

Uber i Cabify oferiran un viatge gratis als usuaris el proper dimecres 26 de setembre

La iniciativa es produirà dos dies abans que el Consell de Ministres aprovi la regulació de les llicències VTC

Una usuària consulta l'app de Cabify . ACN

Una usuària consulta l'app de Cabify . ACN

Uber, Cabify i Unauto –la patronal dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC)- han anunciat que oferiran viatges gratis als usuaris el proper dimecres 26 de setembre, dos dies abans que el Consell de Ministres aprovi la regulació de les llicències VTC, en conflicte amb el sector del taxi. Els viatges gratuïts de les plataformes Uber i Cabify s'allargaran entre les 10.00 hores del matí i les 22.00 hores de la nit amb l'objectiu que els ciutadans "coneguin l'experiència i el testimoni dels 15.000 conductors VTC que cada dia porten més de 6 milions d'usuaris i que en els pròxims dies poden veure compromès el seu lloc de treball". Segons la patronal Unauto, aquest 26 de setembre tots els interessats podran demanar un viatge gratuït a través de les aplicacions de Cabify i Uber en totes les ciutats de l'estat espanyol on operen. La iniciativa és un acte més de la campanya de les VTC amb el lema 'En el futur hi cabem tots' i de defensa d'un sector que genera a Espanya "uns 750 MER anuals".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!