Pressupost 2018

Renoven l'asfalt del carrer de Josep Coroleu, a Vilanova

La millora del ferm d'aquesta via va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2018

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-10-2018 20:00 Lectures 3930
Nou asfaltat del carrer de Josep Coroleu. Ajuntament de Vilanova

Nou asfaltat del carrer de Josep Coroleu. Ajuntament de Vilanova

La primera actuació que s'executarà en el marc dels Pressupostos Participatius de 2018 és l'asfaltat del carrer de Josep Coroleu, en el tram comprès entre el carrer de l'Aigua i el carrer de Pelegrí Ballester. Es tracta d'una millora, quantificada en 30.000 euros, per reparar el ferm que es troba força malmès en aquest punt de la ciutat.

L'actuació es durà a terme del 16 al 18 d'octubre, per la qual cosa no es podrà circular ni estacionar, en el tram comprès entre el carrer de l'Aigua i l'avinguda de Francesc Macià. Així mateix, les obres obligaran a desviar el trànsit en sentit muntanya pel carrer de Pelegrí Ballester i del Pare Garí.

En la segona edició dels Pressupostos Participatius la ciutadania ha escollit 6 projectes, entre els quals l'asfaltat del carrer de Josep Coroleu, als quals s'hi destinen un total de 150.000 euros dels pressupostos municipal de 2018.

Soterrament de contenidors

La millora del ferm en aquest punt de la ciutat es completarà amb el soterrament dels contenidors situats al carrer de Josep Coroleu davant del Centre Cívic Sant Joan-Josep Carné. Amb aquesta mesura s'aconseguirà alliberar l'espai, que actualment ocupen els contenidors en superfície, per al pas de les persones. Es generà una nova illa de contenidors amb totes les fraccions de deixalles: rebuig, orgànica, vidre, envasos i paper-cartró. Les obres de soterrament de la nova illa de contenidors es preveu que estiguin finalitzades a finals d'aquest mes d'octubre. 

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No