Tràmits

Oberta la llista d’espera per a optar a una parcel·la d’hort urbà als horts de l’Espirall

Les sol·licituds es podran presentar a la Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, fins al divendres 16 de novembre

Redacció Vilafranca del Penedès 06-11-2018 8:50 Lectures 1584
Oberta la llista d’espera per a optar a una parcel·la d’hort urbà als horts de l’Espirall. Ajuntament de Vilafranca

Oberta la llista d’espera per a optar a una parcel·la d’hort urbà als horts de l’Espirall. Ajuntament de Vilafranca

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès obre una convocatòria pública per ser admès a la llista d'espera dels horts urbans de l'Espirall.

Es pot trobar l’imprès de sol·licitud així com els requisits que cal complir i els documents que cal presentar per ser admès en aquesta llista, a l’apartat de Tràmits del web municipal. També es poden passar a recollir per l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16,30 a 19h i els divendres de 9 a 14h.

Les sol·licituds es podran presentar a la Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, fins al divendres 16 de novembre.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No