Bus interurbà

Es reforcen les línies de bus exprés que uneixen Vilanova i Sant Pere de Ribes amb Barcelona

Es desdoblen les tres expedicions matinals i s’incorpora un nou comboi

ACN Vilanova i la Geltrú 17-11-2018 10:00 Lectures 2883
Es reforcen les línies de bus exprés que uneixen Vilanova i Sant Pere de Ribes amb Barcelona. Generalitat de Catalunya

Es reforcen les línies de bus exprés que uneixen Vilanova i Sant Pere de Ribes amb Barcelona. Generalitat de Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat ampliarà a partir de dilluns 19 de novembre el servei de les línies de bus exprés e14 i e15, que connecten Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes amb Barcelona. En concret, de dilluns a divendres feiners -excepte a l’agost- es doblaran les expedicions amb sortida a les 6.30 h, 6.45 h i 7.00 h. Una expedició acabarà el recorregut a la plaça d’Espanya i el nou bus desdoblat continuarà fins a Ronda Universitat, sense fer les parades de la Gran Via. Al mateix temps, es crea un nou comboi a les 6.55 h des de Vilanova i la Geltrú, de manera que aquesta línia passarà de les vuit expedicions actuals a tenir-ne nou.

Fins el mes d’octubre, el servei exprés e14 de Vilanova i la Geltrú ha transportat 365.122 viatgers, xifra suposa un increment del 7,85% respecte el mateix període de l’any 2017, segons dades del Departament de Territori i Sostenibilitat. En el cas de la línia e15 de Sant Pere de Ribes, fins l’octubre ha dut 355.231 viatgers, amb un increment interanual del 17,57%.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres