Ventada

Activen l'alerta per ventades al Pirineu, Prepirineu, part del litoral i a les Terres de l'Ebre

Protecció Civil alerta que es poden superar els 90 quilòmetres per hora amb vent de ponent i tramuntana

ACN Barcelona 25-11-2018 9:29 Lectures 1232
Activen l'alerta per ventades al Pirineu, Prepirineu, part del litoral i a les Terres de l'Ebre. EIX

Activen l'alerta per ventades al Pirineu, Prepirineu, part del litoral i a les Terres de l'Ebre. EIX

El pla Ventcat està en fase d'alerta per fortes ventades que poden superar els 72 quilòmetres per hora amb vent de ponent al Pirineu, Prepirineu i part del litoral aquest diumenge i també a les Terres de l'Ebre ben entrada la tarda d'aquest dilluns. Protecció Civil ha demanat molta precaució i adoptar mesures com treure del balcó objectes que puguin caure, no aturar-se al costat de murs, tanques publicitàries o bastides i vigilar amb la caiguda de branques a parcs o boscos. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, bufarà vent de ponent i tramuntana amb ratxes que poden superar els 90 quilòmetres per hora. Els territoris més afectats aquest diumenge per les ventades seran la Garrotxa, Osona, Vallès Oriental i la Selva, mentre que les ratxes més fortes aquest dilluns es donaran a les Terres de l'Ebre i el Pirineu i Prepirineu aquest dilluns.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No