Asfaltat

El Vendrell arranja el pas de la riera de la Bisbal

S'està formigonant un tram de 800 metres amb l'objectiu que el ferm sigui més resistent en properes rierades

Redacció El Vendrell 29-11-2018 12:42 Lectures 497
El Vendrell arranja el pas de la riera de la Bisbal. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell arranja el pas de la riera de la Bisbal. Ajuntament del Vendrell

Els operaris han iniciat aquest matí les tasques d'arranjament del pas de la Riera de la Bisbal, al Vendrell, en la seva confluència amb el Torrent del Lluc, que va quedar malmès a causa de les darreres rierades. En concret, s'està formigonant un tram de 800 metres amb l'objectiu que el ferm sigui més resistent en properes rierades.

Es preveu que els treballs finalitzin demà divendres i que el diumenge 2 de desembre ja hi pugui passar la Mitja Marató. De cara al proper dilluns, ja es podria donar pas a la circulació de vehicles.

El Vendrell arranja el pas de la riera de la Bisbal
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No