Platja de gossos

La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018

El jurat també ha renovat el guardó d’excel·lència mediambiental a la de la Mota de Sant Pere

Redacció Cubelles 29-11-2018 17:49 Lectures 2829
La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018. Ajuntament de Cubelles

La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018. Ajuntament de Cubelles

Les platges de les Salines i la Mota de Sant Pere han estat guardonades amb el premi Bandera Ecoplayas 2018 que atorga cada any l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (Ategrus) i la International Solid Waste Association (ISWA), una ONG internacional sense ànim de lucre que promou la gestió sostenible dels residus arreu del món. En el cas de la platja de les Salines, que obté aquest reconeixement per primera vegada, el jurat ha valorat la creació d’una zona de bany acotada apta per a gossos i la ubicació a les seves immediacions d’una màquina d’autorentat que es neteja i es desinfecta a diari.

Així mateix, l’organització del premi Bandera Ecoplayas ha renovat el guardó concedit l’any passat a la platja de la Mota de Sant Pere i que premia el manteniment de les bermes acumulades durant l’hivern, de manera que no es fomenta el doble procés de regressió i pèrdua de sorra.

El veredicte de les organitzacions responsables de l’esdeveniment es va donar a conèixer ara fa uns dies a Alcúdia, Mallorca, i distingeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.    

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans