Platja de gossos

La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018

El jurat també ha renovat el guardó d’excel·lència mediambiental a la de la Mota de Sant Pere

Redacció Cubelles 29-11-2018 17:49 Lectures 2507
La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018. Ajuntament de Cubelles

La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018. Ajuntament de Cubelles

Les platges de les Salines i la Mota de Sant Pere han estat guardonades amb el premi Bandera Ecoplayas 2018 que atorga cada any l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (Ategrus) i la International Solid Waste Association (ISWA), una ONG internacional sense ànim de lucre que promou la gestió sostenible dels residus arreu del món. En el cas de la platja de les Salines, que obté aquest reconeixement per primera vegada, el jurat ha valorat la creació d’una zona de bany acotada apta per a gossos i la ubicació a les seves immediacions d’una màquina d’autorentat que es neteja i es desinfecta a diari.

Així mateix, l’organització del premi Bandera Ecoplayas ha renovat el guardó concedit l’any passat a la platja de la Mota de Sant Pere i que premia el manteniment de les bermes acumulades durant l’hivern, de manera que no es fomenta el doble procés de regressió i pèrdua de sorra.

El veredicte de les organitzacions responsables de l’esdeveniment es va donar a conèixer ara fa uns dies a Alcúdia, Mallorca, i distingeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.    

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No