Escombraries

Llorenç del Penedès estudia la implantació del sistema de recollida d'escombraries porta a porta

Convoca a llorencencs i llorencenques a una reunió el proper dimarts 18 a les 20h. a la sala de plens de l’Ajuntament

Redacció Llorenç del Penedès 12-12-2018 12:38 Lectures 1875
Llorenç del Penedès estudia la implantació del sistema de recollida d'escombraries porta a porta. Ajuntament de Llorenç

Llorenç del Penedès estudia la implantació del sistema de recollida d'escombraries porta a porta. Ajuntament de Llorenç

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès està estudiant la possibilitat dìmplementar el sistema de recollida d’escombraries porta a porta (PAP). Per aquest motiu, convoca a tots els llorencencs i llorencenques a una reunió el proper dimarts 18 de desembre a les 8 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament per debatre sobre aquesta possibilitat i escoltar en Jordi Baucells, tècnic expert en la matèria.

Recordem que Llorenç del Penedès va arribar el passat 2017 a un percentatge de recollida selectiva de la brossa del 45,50%, augmentant el percentatge respecte al 2016, que era del 40,02%. D'aquesta manera, el municipi ocupa el segon lloc de la comarca quant a reciclatge, només superat per l'Arboç, que ja fa anys que desenvolupa el model del porta a porta que ara s’estudia implementar a Llorenç.

Cal recordar però que la comarca del Baix Penedès és la tercera que menys recicla de Catalunya separant només el 28’3% dels residus, 10 punts per sota de la mitjana catalana. Cada baixpenedesenc genera uns 650 quilos anuals de residus, que representen gairbé 2 quilos al dia. No reciclar a part del cost mediambiental, també té un cost econòmic que recau directament sobre tots els llorencencs i llorencenques.  

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans