Fons Feder

Llum verda per a la rehabilitació de l'edifici del Tabaris de Coma-ruga

La Junta de Govern Local d’aquest divendres ha aprovat la convocatòria de la licitació de la redacció del projecte d’urbanització de recuperació i dinamització del centre urbà de Coma-ruga

Llum verda per a la rehabilitació de l'edifici del Tabaris de Coma-ruga. Ajuntament del Vendrell

Llum verda per a la rehabilitació de l'edifici del Tabaris de Coma-ruga. Ajuntament del Vendrell

La Junta de Govern Local d’aquest divendres 21 de desembre ha aprovat la convocatòria de la licitació de la redacció del projecte d’urbanització de recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga, que engloba la Plaça dels Germans Trillas i l’entorn de l’estany, com a elements estratègics de foment de la seva activitat turística i econòmica. En concret, s’han licitat la totalitat dels serveis d’intervenció tècnica que, d’una banda, en relació a la fase de redacció de documents tècnics inclouen l’estudi geotècnic, la redacció de projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut en el treball. I de l’altra banda, en la fase d’execució de les obres inclouen la direcció de les obres i la direcció d’execució material de les obres i el control de qualitat de la coordinació de seguretat i salut.

El pressupost base de la licitació és de 42.050,58 € (IVA exclòs), que es financen al 50% entre l’Ajuntament i els fons europeus FEDER.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat avui també l’adjudicació (despesa menor) al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, COAC, per tal que prepari la licitació i faci l’assessorament pel desenvolupament del Concurs d’Idees Arquitectòniques per a la rehabilitació de l’edifici Tabaris.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!