C-15z

En marxa l’enllumenat de l’illeta d’entrada al sector Palmeres, a Canyelles

En aquest tram de via antiga, on només és permès circular en sentit Vilanova, es va construir fa unes setmanes una petita illa per millorar la seguretat

Redacció Canyelles 21-12-2018 15:01 Lectures 5100
En marxa l’enllumenat de l’illeta d’entrada al sector Palmeres, a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

En marxa l’enllumenat de l’illeta d’entrada al sector Palmeres, a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Ja està en marxa l'enllumenat de la nova illeta d'accés a les urbanitzacions Palmeres, Selva de les Meravelles i Muntanya del Mar des de l'antiga carretera C-15z.

S'hi han instal·lat fanals fotovoltàics que garanteixen la visibilitat i milloren la seguretat d'aquest accés, i també garanteixen un estalvi energètic.

L'actuació s'inclou en el Pla de Seguretat municipal

En aquest tram de via antiga, on només  és permès circular en sentit Vilanova, es va construir fa unes setmanes una petita illa per millorar la seguretat d'accés a aquests sectors, ja que s'havien detectat molts casos de vehicles que hi circulaven en direcció contrària.

L'Ajuntament de Canyelles ha volgut actuar en aquesta cruïlla donada la seva perillositat, i en resposta a la preocupació mostrada per molts ciutadans. Després de la creació d'una petita illeta que millora la seguretat i regula el trànsit d'accés a aquests sectors, ara ja s'ha instal·lar l'enllumenat, que encara millora més la visibilitat a la nit i  reforçar la seguretat.

Aquesta acció s'emmarca en el Pla de Seguretat Viària de l'Ajuntament de Canyelles que desenvolupa diverses accions a tot el municipi durant tot l'any. S'hi estan fent accions permanents en els darrers tres anys per garantir la seguretat. A les Palmeres el Pla de Seguretat preveu també la construcció de passos de vianants elevats, canvis de direcció i actuacions de reordenació del trànsit per millorar la seguretat dels conductors i també dels vianants.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans