C-15

Unió de Pagesos demana a Territori que les obres de l’Eix Diagonal permetin als tractors circular en tots els trams

El sindicat presenta al·legacions al projecte de reforma de la carretera

Unió de Pagesos demana a Territori que les obres de l’Eix Diagonal permetin als tractors circular en tots els trams. Unió de Pagesos

Unió de Pagesos demana a Territori que les obres de l’Eix Diagonal permetin als tractors circular en tots els trams. Unió de Pagesos

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Unió de Pagesos ha demanat, en les al•legacions al projecte de millora general i condicionament de l’Eix Diagonal (C-15), que les obres d’aquesta carretera tinguin en compte que hi puguin circular els tractors i vehicles agrícoles en tots els trams. El sindicat celebra que el projecte de traçat inclou propostes seves per a punts de Sant Miquel d’Olèrdola, Font-Rubí i entre Sabanell i Sant Pere Riudebitlles. Amb tot, Unió de Pagesos reclama que també es trobi una solució per a diversos punts i trams que no s’han tingut en compte, com les Casetes, a Torrelavit, i el camí lateral de Sabanell en direcció a Vilafranca. Pel que fa a aquests trams, el sindicat també demana l’adequació dels entradors a les vinyes des del camí de servei.

Al mateix temps, Unió de Pagesos reclama que es trobi una solució per al tram entre Sant Pere Riudebitlles i Igualada, ja que lamenta que el projecte no preveu cap condicionament perquè hi puguin circular tractors. UP diu que, si no s’adeqüen tots els trams demanats, els tractors hauran de tornar a passar pels camí antic, “amb tots els inconvenients que això comporta, com l’augment del temps del trajecte, el risc de la circulació i l’increment dels costos per a la pagesia”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local