Ajuts econòmics

20 estudiants universitaris de l'Arboç reben l'ajuda municipal pel desplaçament fins a la universitat

La quantia màxima per beneficiari és de 300 euros i varia en funció de la distància al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i del nombre de crèdits aprovats el curs passat

Imatge de l’estació de Renfe a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Imatge de l’estació de Renfe a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

20 estudiants universitaris arbocencs són beneficiaris de l’ajut municipal pel desplaçament fins a la Universitat. En total ho van demanar 25 persones, de les quals 20 complient els requisits. La Junta de Govern municipal de l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar per unanimitat la subvenció de part del cost del transport públic als estudiants universitaris de la vila que cursin els seus estudis en universitats públiques amb la voluntat d’ajudar a garantir el dret a l’educació a tots els alumnes del municipi. Amb aquest objectiu, del 5 al 16 de novembre passats es va obrir la convocatòria per sol.licitar la subvenció.

Els requisits per ser beneficiaris d’aquesta subvenció són: estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima d’1 any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any, i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior.

La quantia màxima per sol.licitant és de 300€ i varia en funció de la distància al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i del nombre de crèdits aprovats el curs anterior. En total, i com a màxim, l’import que l’Ajuntament dedica a aquesta subvenció és de 7.500€. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!