Lloguer Social

Pere Regull diu que el govern de Vilafranca es planteja futures promocions de pisos per a gent gran autònoma

Regull considera que l'actual promoció 'ja va evidenciar l’alt interès per aquest tipus de pisos que no són residència ni compten amb assistència sanitària, sinó que són per a gent gran autònoma'

Redacció Vilafranca del Penedès 06-02-2019 17:57 Lectures 2304
Pere Regull diu que el govern de Vilafranca es planteja futures promocions de pisos per a gent grans autònoma. Ajuntament de Vilafranca

Pere Regull diu que el govern de Vilafranca es planteja futures promocions de pisos per a gent grans autònoma. Ajuntament de Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca i president del Patronat de la Fundació Amàlia Soler, Pere Regull, el vicepresident i tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, i el regidor de Territori i Serveis Urbans, Josep M. Martí, juntament amb altres membres del patronat de la Fundació, van presidir ahir dimarts, l’acte de lliurament de les claus dels pisos per a gent gran de l’edifici construït al c/ Migdia, 22.

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència de totes les persones beneficiàries d’un dels pisos i de les seves famílies, es va fer el lliurament de les claus de cadascun dels immobles als seus nous propietaris. El tràmit següent serà la signatura conjunta dels contractes, que es farà el dia 21 de febrer.

L’alcalde Regull va destacar “la importància que Vilafranca sumi 12 pisos més al parc d’habitatge destinat a la gent gran. Aquests 12 pisos són molt funcionals i preparats i habilitats logísticament per a la gent gran autònoma. Són pisos per allotjar 1 o 2 persones.”

Durant les portes obertes celebrades el passat mes de novembre, per poder visitar aquests pisos i poder-se inscriure en el procés de selecció, “ja es va evidenciar l’alt interès per aquest tipus de pisos que no són residència ni compten amb assistència sanitària, sinó que són per a gent gran autònoma. Això ens porta a poder anunciar que el nostre Govern es planteja futures promocions de pisos per a persones grans autònomes”, va explicar l’Alcalde.

De la seva banda, Ramon Zaballa, tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, va destacar “les condicions assequibles per a accedir a aquests pisos, ja que el lloguer és molt econòmic i inclou els subministraments.” Zaballa també va recordar que la planta baixa de l’edifici acollirà el Centre Obert, i activitats i tallers per a la gent gran, “per mantenir una coherència d’actuació amb els residents de l’edifici”.

L’acte de lliurament de claus es va cloure amb la visita de cada propietari al seu pis adjudicat, un moment que es va viure amb molta emoció per part de les persones beneficiàries, que van mostrar el seu agraïment per l’obra realitzada.

Pere Regull diu que el govern de Vilafranca es planteja futures promocions de pisos per a gent grans autònoma
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré