Remodelació

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada

El cost total de l’obra és de quasi 1,2 milions d’euros, està previst que tingui una durada d’onze mesos

Redacció La Granada 07-02-2019 10:40 Lectures 272

Arxivat a:

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada. Ajuntament de La Granada

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada. Ajuntament de La Granada

Aquest dilluns 11 de febrer començaran les obres de reurbanització del carrer de l’Estació, la via de circulació principal de la Granada, en el tram comprès entre el Celler Cooperatiu i la plaça de la Font.

El cost total de l’obra és de quasi 1,2 milions d’euros, està previst que tingui una durada d’onze mesos, comprèn també els carrers Doctor Cuscó i Sant Cristòfol i comportarà la creació de la plaça de l’Ajuntament on actualment hi ha el pati de l’edifici. El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecte Joan Miró Miret.

En la primera fase que comença dilluns, els treballs se centraran en la vorera de les cases amb números parells del carrer de l’Estació (l’oposada a l’Ajuntament) i es prohibirà la circulació de vehicles tot i que hi haurà un carril restringit i aparcament pels veïns.

El trànsit es desviarà per l’Avinguda de Catalunya, les parades de bus de la plaça de la Font i el Celler Cooperatiu quedaran anul·lades i se n’establirà una de nova provisional a la plaça de la Torre. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament