Remodelació

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada

El cost total de l’obra és de quasi 1,2 milions d’euros, està previst que tingui una durada d’onze mesos

Redacció La Granada 07-02-2019 10:40 Lectures 985

Arxivat a:

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada. Ajuntament de La Granada

Comencen les obres de reurbanització del carrer de l'Estació, a La Granada. Ajuntament de La Granada

Aquest dilluns 11 de febrer començaran les obres de reurbanització del carrer de l’Estació, la via de circulació principal de la Granada, en el tram comprès entre el Celler Cooperatiu i la plaça de la Font.

El cost total de l’obra és de quasi 1,2 milions d’euros, està previst que tingui una durada d’onze mesos, comprèn també els carrers Doctor Cuscó i Sant Cristòfol i comportarà la creació de la plaça de l’Ajuntament on actualment hi ha el pati de l’edifici. El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecte Joan Miró Miret.

En la primera fase que comença dilluns, els treballs se centraran en la vorera de les cases amb números parells del carrer de l’Estació (l’oposada a l’Ajuntament) i es prohibirà la circulació de vehicles tot i que hi haurà un carril restringit i aparcament pels veïns.

El trànsit es desviarà per l’Avinguda de Catalunya, les parades de bus de la plaça de la Font i el Celler Cooperatiu quedaran anul·lades i se n’establirà una de nova provisional a la plaça de la Torre. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No