Casc antic

Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja

Durant els dos mesos que durin les obres el carrer del Sol i un tram del carrer Germandat canvien de sentit de direcció

Redacció Olèrdola 11-02-2019 9:51 Lectures 496

Arxivat a:

Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja. Ajuntament d'Olèrdola

La setmana passada començaven les obres de reforma de la plaça Ametller de Moja. La intervenció suposa una inversió de 30.000 euros i canviarà la fisonomia d’aquest emblemàtic racó del casc antic de Moja.  Després de consultar-ho amb els veïns es va optar per fer una plaça més tancada, amb la bancada com a element delimitador, però descartant jardineres en l’interior per així donar una major sensació d’amplitud.

En una carta repartida als veïns, el regidor de Governació, Xavier Serramià, exposa que el termini d’execució de les obres “si no hi ha cap imprevist i ho permeten les condicions meteorològiques” és de 2 mesos.

En l’escrit, Serramià anuncia que “tal i com es va acordar en la reunió de veïns i atenent a les queixes sobre la velocitat dels vehicles en aquests trams de carrer” a partir de dilluns i durant l’execució d’aquestes obres el carrer del Sol i el carrer Germandat, entre la rambla Catalunya i el carrer Migdia, tindran el sentit de la direcció contrari a l’actual.

L’Ajuntament exposa que un cop acabades les obres es valorarà conjuntament amb els veïns i veïnes si els canvis de circulació introduïts milloren la mobilitat rodada de la zona per tal d’establir-los com a definitius.

La carta distribuïda als veïns finalitza agraint la “comprensió” per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar.

Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament