Millores

Vilafranca tanca durant un mes l’àrea d’autocaravanes per les obres d'ampliació

Amb aquestes millores, l’àrea passarà de 10 a 20 places i s’habilitarà una zona d’esbarjo amb taules de picnic

Redacció Vilafranca del Penedès 04-03-2019 10:21 Lectures 2661
Vilafranca tanca durant un mes l’àrea d’autocaravanes per les obres d'ampliació. EIX

Vilafranca tanca durant un mes l’àrea d’autocaravanes per les obres d'ampliació. EIX

L’àrea d’estacionament per a autocaravanes de Vilafranca, situada a la part inferior de l’aparcament de l’Espiga, estarà tancada durant 4 setmanes amb motiu dels treballs d’ampliació i adequació que s’executaran. Els treballs s’iniciaran dilluns 11 de març i finalitzaran divendres 5 d’abril.

Amb aquestes millores, l’àrea passarà de 10 a 20 places, es delimitarà, es farà nova la llosa i els embornals de desguàs, es renovarà la font per al subministrament d’aigua potable i l’espai per a l’abocament d’aigües residuals. També s’habilitarà una zona d’esbarjo amb taules de picnic, on s’hi plantaran arbres, i s’instal·laran punts d’informació turística de la ciutat i del territori.

Mentre durin aquests treballs l’àrea estarà tancada però les autocaravanes que visitin Vilafranca podran compartir espai d’estacionament amb la resta de vehicles a l’aparcament de l’Espiga que restarà obert, si bé no disposaran dels serveis habituals com la possibilitat de fer el desguàs d’aigües residuals.

Aquestes millores s’emmarquen en el projecte “Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a la comarca de l’Alt Penedès” promogut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. En el desenvolupament del projecte i el seu cofinançament, hi són presents els ajuntaments de Mediona, El Pla del Penedès, Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No