ATL

Masquefa, Piera i Sant Llorenç d'Hortons disposaran d'un nou dipòsit d'aigua

La previsió és que els treballs puguin començar aquest any i tinguin una durada de 8 mesos

ACN Masquefa 04-03-2019 18:47 Lectures 1266

Masquefa, Piera i Sant Llorenç d'Hortons disposaran d'un nou dipòsit d'aigua. Tindrà una capacitat de 4.000 m3 i incrementarà així la garantia en el subministrament. El projecte ja està redactat i la nova ATL pública serà l'encarregada d'executar les obres, amb una inversió propera als 2,5 milions d'euros. La previsió és que els treballs puguin començar aquest any i tinguin una durada de 8 mesos.

L'alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el gerent de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Riado, han presentat aquest dilluns la nova infraestructura, que permetrà connectar aquest reservori amb les xarxes de subministrament d'aigua municipals.

Entre els beneficis del nou dipòsit, ha remarcat Boquete, hi ha que permetrà "disposar d'una reserva d'aigua de més d'un dia en cas de manca de subministrament elèctric".

Per la seva part, Riado ha destacat que l'activació de la xarxa de proveïment d'aigua des de la Llosa del Cavall també permetrà incrementar "la qualitat" de l'aigua.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans